Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul depozittermopane.ro, implica acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare:

Drepturile de autor

Conținutul acestui site (texte, imagini, animații, elemente de webdesign și programare) sunt proprietatea Depozit Termopane Lugoj și a furnizorilor săi. Orice tentativă de a copia, de a modifica sau șterge conținutul site-ului fără a avea accesul sau permisiunea administratorilor va fi pedepsita conform legii în vigoare.

Confidențialitate

Depozit Termopane Lugoj respecta legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. Puteți vizita pagina magazinul nostru virtual fără sa oferiți nici o informație despre dumneavoastră. depozittermopane.ro si Depozit Termopane Lugoj se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. depozittermopane.ro si Depozit Termopane Lugoj nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul depozittermopane.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie ștearsă din baza de date a depozittermopane.ro

Declinarea responsabilitații

Ne străduim sa menținem stocurile și preturile actualizate. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate din apariția unor inexactități fata de stocurile afișate, sau fata de eventualele modificări de preturi a produselor adăugate în cos cu mai mult de 2 zile înainte de efectuare comenzii. Garanția acordata produselor achiziționate prin intermediul site-ului nostru este cea acordata de furnizorii noștri și diferă la fiecare produs în parte. Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesoriii neincluse in pachetele standard. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil. Compania Depozit Termopane Lugoj își asuma dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o alta notificare.

Litigii

Orice litigiu apărut intre dumneavoastră (Clienți) și noi (Societate) se va soluționa pe cale amiabila, în cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe lângă Tribunalul Timișoara.

Echipa depozittermopane.ro

X